Despre noi

Șirnea este un sat în comuna Fundata din județul Brașov, Transilvania, România. Situată între Parcul Naţional Bucegi şi Parcul Naţional Piatra Craiului, Fundata este comuna aflată la cea mai mare altitudine din România (1360 m), ceea ce face ca Stațunea Șirnea să fie una dintre cele mai frumoase și interesante stațiuni montane de la noi din tară.

Începând cu data de 16 iulie 1973 satul Șirnea se declara sat de interes turistic. Șirnea este primul sat turistic din Romania, o veche așezare de păstori ce oferă o deschidere uluitoare, datorită poziției geografice, atât spre creasta Pietrei Craiului, cât și spre masivul Bucegi.

Complexul „Valea cu Struți” este situat în Pasul Rucăr Bran, în comuna Fundata, satul Șirnea și este alegerea perfectă pentru cei ce iubesc muntele, pădurea și liniștea oferită de toate aceste zone pitorești. Complexul a fost dat în folosință la data de 01.05.2002, a fost proiectat și construit să satisfacă cele mai înalte pretenții și standarde în materie de confort.

Accesul se face cu mare ușurință în orice perioadă a anului datorită drumului asfaltat până la noi și deszăpezit în fiecare iarnă.

La “Valea cu Struți” lucrăm să ne perfecționăm pentru a fi mereu în pas cu cerințele clienților. Pentru că ținem foarte mult la loialitate și respect, sperăm să câștigăm încrederea oaspeților noștri, pentru a avea ocazia să le fim gazde de fiecare dată când au nevoie de un loc de relaxare și voie bună.

Valea cu Struți” are un număr de 14 camere duble și două apartamente, precum și un restaurant de aproximativ 100 de locuri. Camerele sunt dotate fiecare cu grup sanitar propriu, televizor, frigider și balcon.

Camerele duble oferă intimitate și liniște, toți oaspeții fiind foarte mulțumiți de timpul petrecut în interiorul pensiunii.

Decorul interior este modern și conferă o senzație de căldură și confort locului.

Complexul este dotat cu:

  • teren de tenis
  • foișor mare, deschis pentru zilele cu temperaturi plăcute
  • heleșteu pentru pescuit de plăcere
  • două locuri de joacă pentru cei mici: unul la interior și unul la exterior în curtea Complexului
  • zonă de agrement cu masă de biliard și tenis de masă

„Valea cu Struți”  reprezintă o oază de liniște pentru toți cei care sunt amatori de excursii montane, drumeții dar și pentru cei ce preferă sporturile de iarnă ca ski-ul sau snowboarding-ul.

Zona deluroasă din împrejurul complexului oferă ocazia de a face plimbări la aer curat, iar curtea spațioasă este un loc sigur pentru copiii care doresc să se joace afară.

Fie că vă aflați în compania cercului de prieteni sau cu familia, “Valea cu Struți” este alegerea ideală, putând satisface cele mai diverse și exigente gusturi.

restaurant valea cu struti

x

Cookie-uri: