Despre noi

Cine suntem noi? Pensiunea Valea cu Struți?

Șirnea este un sat în comuna Fundata din județul Brașov, Transilvania, România. Începând cu data de 16 iulie 1973 satul Șirnea, se declara, sat de interes touristic.
Situată între Parcul Naţional Bucegi şi Parcul Naţional Piatra Craiului, Fundata este comuna aflată la cea mai mare altitudine din România (1360 m), ceea ce face ca Stațunea Șirnea să fie una dintre cele mai frumoase și interesante stațiuni montane de la noi din tară.
Sirnea este primul sat turistic din Romania, o veche asezare de păstori ce oferă o deschidere uluitoare, datorită pozitiei geografice, atât spre creasta Pietrei Craiului, cât și spre masivul Bucegi.
Complexul „Valea cu Struti” este situat in Pasul Rucar Bran, în comuna Fundata, satul Sirnea și este alegerea perfectă pentru cei ce iubesc muntele,pădurea și liniștea oferită de toate aceste zone pitoresti. Complexul a fost dat în folosință la data de 01.05.2002, a fost proiectat și construit să satisfacă cele mai înalte pretenții și standarde în materie de confort.
Condițiile oferite de complexul nostru se adaptează nevoilor tuturor oaspeților care aleg să-și petreacă timpul liber aici.

 

Hotel valea cu struti

 

La “Valea cu Struti” lucrăm să ne perfecționăm pentru a fi mereu în pas cu cerințele clienților, pentru că ținem foarte mult la loialitate și respect, sperăm să câștigăm încrederea oaspeților noștri, pentru a avea ocazia sa le fim gazde de fiecare data când au nevoie de un loc de relaxare și voie bună.

„Valea cu Struți” are un număr de 14 camere duble și trei apartamente, precum și un restaurant de aproximativ 100 de locuri. Camerele sunt dotate fiecare cu grup sanitar propriu, televizor, frigider și balcon.

Accesul se face cu mare ușurință în orice perioadă a anului datorită drumului asfaltat până la noi.

Complexul este dotat cu teren de tenis, foișor mare, deschis pentru zilele cu temperaturi plăcute și un loc de joacă pentru cei mici.

 

peisaj comuna Fundata judetul Brasov

 

„Valea cu Struți”  reprezintă o oază de liniște pentru toți cei care sunt amatori de excursii montane, drumeții dar și pentru cei ce prefer sporturile de iarnă ca ski-ul sau snowbarding-ul.

Fie că va aflați în compania cercului de prieteni sau cu familia, “Valea cu Struti” este alegerea ideală, putând satisface cele mai diverse și exigente gusturi.

Pensiunea dispune de 14 camere, toate dotate cu grup sanitar propriu, televizor, frigider și balcon, restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, teren de tenis pentru împătimiții sportului și loc de joacă pentru copii.

Zona deluroasă din împrejurul complexului oferă ocazia de a face plimbări la aer curat, iar curtea spațioasă este un loc sigur pentru copiii care doresc să se joace afară.
Camerele duble oferă intimitate și liniște, toți oaspeții fiind foarte mulțumiți de timpul petrecut în interiorul cabanei.
Decorul interior este modern și conferă o senzație de căldură locului.

 

restaurant valea cu struti